Wyświetl chatonline
wymianaonline.pl
Szukaj produktu Szukanie zaawansowane
Login: Hasło:

dziwne wymiany

albo żyje za krotko albo coś jest nie tak
dlaczego cena wymiany jest zawsze wyzsza od ceny wywoławczej ,auto jest jakoś dofinansowane z uni czy jak to zwykle frajerstwo
adk
bo to znaczy,że masz do czynienia z handlarzem,a nie właścicielem pojazdu...proste
ogulnie na tej stonie ceny sa kosmiczne wiec dawajcie tez ceny kosmiczne a wiadomo ze itak dupa bedzie z tej zamiany lub kupna za te pieniadze sprawdzam ceny tu a na allegro i som na allegro ceny wiele lepsze a tu wielkie gowna a ceny kosmos
...he he...to zwykłe frajerstwo - fakt !
eee ,chcesz marchewke????
wigo nie udzielaj sie lepiej
umawiasz sie na wymiane przeciagasz z godziny na godzine (EFEKT KONCOWY ZERO ODZEWU,NIE MA TO JAK TWOJE SLOWO),a krytykujesz innych...
powinienes przemyslec swoje zachowanie,jesli ci sie cos odwidzialo wystarczy telefon/sms,nie pisz tez o cenach
bo sam nie jestes lepszy masz auto warte wg eurotaxu (mowa o BMW E65) ok 49.000zl i to duze zaokraglenie,a wystawiasz je za ponad 60.000 ... PROPONUJE NA DRUGI RAZ POMYSLEC ZANIM COS NAPISZESZ
MB MOTORS SZUKAŁEM PASSATA DROŻSZEGO NIZ TWOJ I NIC NIE ZNALAZLEM WG, EUROTAXU TO BMW POOKLEJANE JEST WARTE OK 35 TYŚ A PASSAT 19 TYŚ
KAŻDY NIECH SIEBIE PILNUJE
BMW SPRZEDALO SIE ZA 70.000zl PO 3 TYGODNIACH..
I WG. WYCENY RZECZOZNAWCY BYLO WARTE WIECEJ..
ZA 35.000 MOZESZ KUPIC ZLOMA.. BEZ SKOR,BEZ AUDIO
JEDYNYM SLOWEM PATRZYSZ NA NAJNIZSZE CENY..
A CO DO PASSATA UWIERZ MI,ZE NA ALLEGRO SA O WIELE DROZSZE NIZ MOJ NA WYMIANIE.. SKORO PISZESZ NIECH KAZDY PILNUJE SIEBIE ROB TO,A NIE KOMENTUJESZ MOJE AUTA,KTORYCH NAWET NIE WIDZIALES..
TO WSPANIALE ŻE SIĘ SPRZEDAŁO -TYGODNI TROCHE WIECEJ ALE SPOKO-
BAWISZ MNIE Z TYMI WYCENAMI RZECZOZNAWCY
ZA 35000 SĄ SKÓRY I NORMALNE AUDIO BO NIE KAZDY JEST MANIAKIEM MUZYKI ALE ZA TO Z MOTOREM KTÓRY PASUJE DO JAZDY TO TAK NA MARGINESIE.
ZACHOWUJESZ SIE W TAKI SPOSÓB JAKBYŚ MIAŁ DURNI PRZED SOBĄ JAKIES PORADY ŻE TAMTEN MA AUTA SŁABE A W OKOLICACH GDAŃSKA TO SA IGŁY .......... .
CO DO PODMALOWANYCH AUT JA NIE UWAZAM ŻE SĄ TO ZŁOMY I TYLKO TAKIE SĄ W POLSCE SAM MASZ CL Z POMALOWANA MASKA I CO JEST W CZYMS GORSZY
JESZCZE JEDNO ZAWSZE KOMENTUJE TO CO WIDZIAŁEM
NA JAKIEJ PODSTAWIE WNIOSKUJESZ,ZE MOJ CL MIAL MALOWANA AKURAT MASKE?
AKURAT TE AUTO MAM OD JAKIEGOS CZASU I NIE PRZYPOMINAM SOBIE,ZEBYS JE OGLADAL..
POZATYM ZA 35.000 NIE KUPISZ DOBREJ E60..
DOBRE E60 Z 2003 W SKORACH,NAWET Z SILNIKIEM 2.0
KOSZTUJE MINIMUM 42.000 DO OPLAT,UWIERZ,ZE TAK JEST,W POLSCE NIE MA OKAZJI I TAKA JEST PRAWDA,A NAWET JESLI SA TO POD SLOWEM OKAZJA NIE KRYJE SIE NIC IDEALNEGO.
A CO DO WYCEN (NIE POROWNUJ AUT SERYJNYCH) DO AUTA W KTORE KTOS WLOZYL DUZO SERCA I PRACY,SKORY W JAVIE TO KOSZT OK 20.000,DO TEGO SPRZET I MONTAZ W GALERII TONOW JAK TO BYLO W MOIM E60 OK 40.000,PAKIET OD NEO 12.000 ITD.. AUTO BYLO SPECYFICZNE I JESLI KTOS PATRZY JAK TY NIGDY NIE DOCENI DOINWESTOWANEGO AUTA.. MASZ SERYJNEGO MERCEDESA (GDYBY BYL DOINWESTOWANY ODDALBYS AUTO W CENIE ZWYKLEJ E KLASY?) MYSLE,ZE NIE BO W POLSCE MOZE JEST WASKIE GRONO ODBIORCOW NA TAKIE SAMOCHODY,ALE ZAWSZE KTOS KUPI. TEZ MOGLBYM POWIEDZIEC ZE TAKA E KLASE JAK MASZ KUPIE TANIEJ (O 15.000) ALE CZY KUPILBYM WTEDY DOBRE AUTO??? ZASTANOW SIE NAD SWOIM PODEJSCIEM I NIE KRYTYKUJ INNYCH *KAZDY MOZE MIEC SWOJE ZDANIE
Ja sobie przypomonam znam to auto ZNOWU STARASZ SIĘ BYC WYROCZNIĄ takie mam zdanie też mogę mieć swoje /a może ja nie/
odbierasz bardzo do siebie wszystko
WIEM ŻE TWOJE AUTA POMIJAJĄC CENĘ MAJĄ JEDNA CECHĘ NIESTETY NIE DOCENIANĄ W POLSCE SĄ GOTOWE DO JAZDY BEZ TZW'PAKIETU STARTOWEGO' ZA TO CZAPKI Z GŁÓW BO NAPRAWDĘ NIE SĄ TO LUMPY TYLKO AUTA DOŚĆ CIEKAWE
Nie no wiadomo kazdy ma swoje zdanie,ja poprostu kupuje auta ciekawe,ktore ciezko sprzedac,naprawde nie wymagaja nakladow finansowych (klienci sa zadowoleni) stad i ceny
jedna osoba doceni moje auto inna wysmieje cene..
moim zdaniem warto miec dobry sprzet szczegolnie,ze moje modele sa specyficzne,za to cechuje je niespotykany stan.
CLa tez mozna kupic za 34.000,ale trzeba zadac sobie pytanie ; czy warto kupic auto w ktore na starcie trzeba wlozyc nawet drugie tyle. Moze kiedys zrobimy jakas wymiane i bedziesz mial okazje zobaczyc o czym mowie.
MAM 126 SEC 500 KOLOR CZRNY 1988 SUMA WKŁADU ŻEBY WYGLADAŁ 60000ZŁ PRZECIEZ NIE WYSTAWIE TYLE BO MNIE ZLINCZUJA A AUTO OD 3 LAT STOI TYLKO W GARAŻU I RAZ NA MIESIAC JEST PRZEPALANE
PERFEKCYJNY STAN ALKANTARA KREMOWA CHROMY LAKIER I GWARANCJA ŻE AUTO NIWE BYŁO POWYPADKOWE FELGI I NOWE OPONY /TAM WSZYSTKO JEST NOWE/
PODZIWIAM ŻE UMIESZ TAKI SPRZEDAWAĆ
Jeden z najpiękniejszych Mercedesów,sądzę że jeśli chcesz go sprzedać/ja bym nie sprzedawał/to powinieneś go wystawić napewno znajdzie się ktoś kto go kupi
NIESTETY U NAS W KRAJU PROPOZYCJE CENOWE OSCYLUJĄ W GRANICY 16 18 TYŚ
ja to generalnie mam w pompie Na początku tej stronki było ok do momentu pojawienia się frajerstwa zwanego naciągaczami.Stronka zakrawała na naprawdę ciekawą.A to co się z nią teraz stało to normalnie tragedia.Bmw 93 rok za 12tys vw golf 3 93rok za 9tys.Apel do tych co psują tą stronka nie robicie z ludzi debili w 21 wieku wystarczy spojrzeć na allegro oto moto i tam sprawdzić wasze bmw ze wystawiłeś je za 4tys a tu kit wciskasz za 10tys przy opcji sprzedam a 13 przy zamianie.Normalnie banda chu.....a i nic więcej.Pozdrawiam
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się.
Regulamin | FAQ | Pomoc | Kontakt
Copyright © 2012 wymianaonline.pl
Zapachy samochodowe